News

[ibnu#1] Ngajaga Bahasa Sunda Banten

Sabenerna mah idé nulis dina bahasa Sunda geus kapikiran ti baheula. Idé ieu jadi leuwih mateng keur aing sibuk ngurus rumahdunia.org jeung keur nyieun resensi.rumahdunia.org. Aing ieu budak Sunda. Tapi ari pas ngomong bahasa Sunda sok ngarasa hésé. Komo deui lamun diménta sambutan di kampung. Pernah baheula méré sambutan di imah dina hiji acara, aing meuni hésé ngomong. Kusebab bisi dianggap teu sopan aing ménta izin ka nu hadir yén aing rek ngomong bahasa Indonesia baé. Nu hadir nanya, “Hésé nya?” “Uhun,” ceuk aing.

Read more ...

Copyright © 2017 Rumah Dunia. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.